Pokémon GO Gymtävling

Sammanfattning

30:e september fyller vi Kungsholmstorg med Pokémons! Stockholms största Pokémon Gym och Pokestop i RL, Dragon's Lair, sponsrar alla Pokestops runt Kungsholmstorg med Lure under hela dagen. Så passa på att ta en promenad runt Kungsholmstorg och samla Poké

Fullständig beskrivning av aktivitet

30:e september fyller vi Kungsholmstorg med Pokémons! Stockholms största Pokémon Gym och Pokestop i RL, Dragon's Lair, sponsrar alla Pokestops runt Kungsholmstorg med Lure under hela dagen. Så passa på att ta en promenad runt Kungsholmstorg och samla Pokémons!

Förutom ett rosa skimmer över Kungsholmstorg kommer vi även lägga in lite spänning för alla spelare. Det finns ett Pokémon Gym på Kungsholmstorg. De spelare som håller gymmet vid speciella tidpunkter (12.00, 15.00 och 18.00) kommer vinna Pokémonpriser från Dragon's Lair. Alla deltagare som har sin karaktär i gymmet när vi läser av kommer vinna priser i form av Pokémon boosters eller boxar. Vi håller även på och tittar efter lite sponsring så att vi kan lägga in ett par större överaskningar till några lyckliga vinnare.

Vi kommer även erbjuda möjlighet att testa på Pokémon-kortspelet på Dragon's Lair under dagen. Hinner ni inte testa under fredagen så finns alltid möjligheten att besöka Dragon's Lair på söndagar, då vi har Pokémonligan.

Ta med dig dina vänner och samla Pokémons, vinn priser i gymmet och ha en kul dag under Kungsholmstorgs dag. Ifall du råkar ha någon extra lure, lägg gärna ut den i området runt Kungsholmstorg så att den rosa mattan blir ännu större under dagen!

Fler aktiviteter
 • Detaljer


 • Kontaktperson:
  Jens Thernström

 • Arrangeras av:
  Dragon's Lair

 • Mail:
  jens@dragonslair.se

 • Plats för aktivitet
  Kungsholmstorg 8

 • Tider för aktivitet
  10:00