Tipspromenad via mobil på Kungsholmen

Sammanfattning

KUNGSHOLMEN är hantverkarnas, sjukhusens, industriernas och de många innovationernas ö. Vad vet du om Kungsholmen? Samla gänget och gå en tipspromenad via mobil i kvarteren runt Kungsholmstorg. Ett kul sätt att lära sig mer om denna spännande stadsdel.

Fullständig beskrivning av aktivitet

Tipspromenad via mobil är en webbaserad frågesport med frågor om Stockholms olika stadsdelar. Lagledarna får loginuppgifter som de använder för att logga in på vår webbplats. Deltagarna hittar på ett namn på sitt lag och sedan är det bara att sätta igång. Frågesporten är webbaserad och körs offline, ingen app behöver laddas ner och inget sparas i telefonen. Uppkoppling mot internet sker vid inloggningen samt direkt efter målgång när lagledaren skickar in lagets svar för poängräkning. Laget kan sedan genast se sitt resultat i en topplista.

På vilket sätt bidrar aktiviteten till mer glädje, generositet och nya möten på Kungsholmstorg?

En rolig och annorlunda typ av stadsvandring där man även kan tävla mot varandra. Den passar alla åldrar och uppmuntrar till att olika generationer gör något kul tillsammans.

Vilka hoppas du/ni deltar?

Jag hoppas att Kungsholmenbor tar chansen att lära känna sin stadsdel genom att få möta platser och människor från förr.

Vilka skulle du/ni vilja samarbeta med?

Jag samarbetar gärna med lokala företag på Kungsholmen som ser stadsvandringar och tipsormenader som ett sätt att locka fler att besöka dem.

Fler aktiviteter
 • Detaljer


 • Kontaktperson:
  Maria Lindberg Howard

 • Arrangeras av:
  Stockholm Stories

 • Mail:
  maria@stockholmstories.se

 • Plats för aktivitet
  Hantverkargatan 18

 • Tider för aktivitet
  Kl 15