Spring för Ebba

Sammanfattning

7-åriga Ebba jobbar hårt för att bli frisk från cancer. Pappan jobbar här med mig vid Kungsholmstorg. Jag vill samla nya och gamla vänner som vill springa i hennes namn. Nästa år hoppas vi att hon vill springa med oss.

Fullständig beskrivning av aktivitet

Nu på fredag morgon kl 07.00!! --- 30 Sep 2016

Jag jobbar ihop med Mats här på Kungsholmstorg 10. Mats dotter Ebba (7år) fick tyvärr ett cancerbesked (leukemi) i juni. Hon är en riktig fighter och kämpar för att få komma hem efter över tre månader på sjukhuset. Innan hon kan börja springa igen kan vi springa för henne och visa vårt stöd. Vi uppmuntrar alla som springer (eller går) att ge en donation till 'Ebbas Energifond.' Pengarna går direkt till hennes föräldrar i form av en privat donation för att underlätta hennes väg tillbaka. Mitt företag 'THREAD' kommer att matcha alla donationer (max 25 000 SEK.) Alla är välkomna! Du väljer själv hur långt du vill springa/gå - alltifrån Kungsholmen runt till en promenad runt torget. Vi träffas på torget kl 7, tar en bild för Ebba och sedan beger vi oss iväg tillsammans. Vi skapar några grupper beroende på hur snabbt folk vill springa/gå, distans och tiden folk behöver vara tillbaks. Vi kör ingen gemensamt återuppsamling för att vi vet att folk ska vidare till skolan och arbete mm.

Insamlingen sker via nätet här (kopiera in följande adress i din browser): https://gogetfunding.com/ebbas-energifond/

Vi ses på fredag!

På vilket sätt bidrar aktiviteten till mer glädje, generositet och nya möten på Kungsholmstorg?

Vi gör någonting tillsammans för någon i vår 'community.' Vi får fysiskt motion, träffa nya människor och starta kungsholmstorgs dag på det bästa möjliga sätt.

Vilka hoppas du/ni deltar?

Alla som vill visa sitt stöd för Ebba.

Vilka skulle du/ni vilja samarbeta med?

Vem som helst.

Fler aktiviteter
 • Detaljer


 • Kontaktperson:
  Kevin Ryan

 • Arrangeras av:
  Kevin Ryan

 • Mail:
  kevin.ryan@thread.se

 • Plats för aktivitet
  Kungsholmstorg

 • Tider för aktivitet
  07:00